Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2013 15:39

"Вукоєвич не захотів миритися з роллю запасного" - Венглинський

"Вукоєвич не захотів миритися з роллю запасного" - Венглинський
Вукоєвич грав проти "Спартака" ФОТО: dynamo.kiev.ua

Футболіст київського "Динамо" Огнен Вукоєвич виступатиме за московський "Спартак" на правах оренди до закінчення сезону 2012/13. Колишній гравець киян Олег Венглинський вважає, що хорватський легіонер не захотів миритися з роллю запасного.

"Трансфери і переходи — це частина футбольного життя, - каже Gazeta.ua Олег Миколайович. - Останнім часом Огнен мало грав. Це було помітно по спарингах на зборах та матчах з "Бордо". Видно, що Олег Блохін надає перевагу іншим гравцям. Тренер бачить на цій позиції інших виконавців. Конкуренція в середині поля у "Динамо" дуже велика — Лукман Аруна, Мігель Велозу, Денис Гармаш. Тренерському штабу є з кого вибирати.

Рішення Вукоєвича мене не здивувало. Це нормальна ситуація. Якщо футболіст не проходить в основний склад, то шукає продовження кар'єри в іншому клубі."

Хорват не витримав конкуренції в "Динамо" чи не вписався у схему гри Блохіна?

"Вукоєвич — боєць. Не можна сказати, що він не витримав конкуренції. Просто так склалися обставини. Огнену зробили гарну пропозицію — спробувати свої сили у російській прем'єр-лізі. Футболіст погодився. Він не захотів і не зміг змиритися з роллю запасного. Це багато говорить про гравця. У хорвата є амбіції. Молодець, що хоче грати, а не відбувати номер."

Можливо варто було перевести Огнена на позицію центрального захисника?

"Не знаю вийшов би з футболіста хороший захисник чи ні. Вважаю, кожен має займатися своєю роботою. Вукоєвич — хвилеріз, його краще використовувати на його "рідній" позиції, а перекваліфіковувати гравця не має жодного сенсу".

Вукоєвич стане гравцем основи "Спартака"?

"Ніякої гарантії давати не можна. Все буде залежати від Вукоєвича, а ми знаємо його бійцівські якості, його сильний характер. Він сам каже, що дуже хоче грати, а роль запасного його не влаштовує. Він прикладе всі сили, щоб стати основним гравцем. Ще один дуже важливий фактор — "Спартак" розраховує на Огнена. Тому думаю, все у нього вийде у Москві."

Футболіст виступатиме за принципового суперника "Динамо". В Огнена не виникне проблем з уболівальниками?

"На першому місці для гравця має стояти професійний ріст. Вукоєвич багато зробив для команди. Хорват гратиме в оренді, тому в будь-який момент може повернутися, адже залишається гравцем "Динамо". Як не крути, але Огнен — це легіонер, тому не думаю, що тут треба проводити якісь паралелі з трансферами, які були до того."

Додамо, що Вукоєвич заявлений у "Спартаку" під 90-м номером.

Зараз ви читаєте новину «"Вукоєвич не захотів миритися з роллю запасного" - Венглинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути