середа, 21 січня 2009 16:29

Хемілтона спіймали на брехні

Журналісти викрили Льюіса Хемільтона в нещирості. 23-річний британець покривив душею, коли сказав, що він сам дізнався новину про відхід Рона Денніса з його поста лише за декілька хвилин до її офіційного оголошення.

За словами самого Рона Денніса, він признався в цьому своєму підопічному ще в грудні місяці. "Після нашої участі в церемонії вручення нагороди найкращому британському спортсменові (ВВС SportsReviewoftheYear), яка проводилася ВВС увечері 14 грудня в Ліверпулі (Рон Денніс дуже любить посилатися конкретні факти), ми з Льюісом відправилися до Вашингтона на зустріч з керівництвом компанії Exxonmobil, яка є одним з основних спонсорів стайні "Макларен".

"в час польоту ми відверто розмовляли з Льюісом на різні теми - як ми завжди це робимо - і я йому зіззнався в моїх намірах, посвятивши його у всі деталі. Тому він був абсолютно в курсі моїх планів і планів Мартіна. Єдине, що Льюіс не знав напевно - точну дату оголошення цієї новини. Під час нашої бесіди на борту літака я не сказав йому про те, що хочу публічно сповістити моє рішення під час презентації MР4-24", - додав Рон Денніс.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Хемілтона спіймали на брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути