понеділок, 07 липня 2008 15:12

Хей зустрінеться з Кличком "віч-н-віч"

Екс-чемпіон світу в першій важкій вазі британець Девід Хей заявив, що він має намір поїхати до Німеччини, і 12 липня у Гамбурзі зустрітися віч-на-віч з чемпіоном IBF і WBO у надважкій вазі Володимиром Кличком, який цього дня захищатиме свої чемпіонські титули в бою проти американця Тоні Томпсона.

Хей зараз готується до переходу в надважку вагу і використовує усі можливості для того, щоб звернути на себе увагу і отримати поєдинок з Володимиром Кличком, якого вважають найсильнішим боксером цієї ваги. Кілька місяців тому Хей уже використав подібну тактику, зустрівшись з Кличком на добродійному обіді.

- Я подивився Володимиру в очі, і я не дуже-то впевнений у тому, що він мріє опинитися на одному рингу зі мною, - заявив Хей. - Він говорив про можливий поєдинок проти мене в Лондоні, але я не впевнений у тому, що він дійсно цього хоче. Саме тому я збираюся зустрітися з ним у Гамбурзі віч-на-віч. Надважкий дивізіон скоро зникне з лиця землі, я хочу сказати Володимиру про те, що він може допомогти мені врятувати його. Це просто посміховисько - ніхто не сприймає надважку вагу серйозно з тих пір, як пішов Леннокс Льюіс.

allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Хей зустрінеться з Кличком "віч-н-віч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути