четвер, 31 травня 2018 14:10

Хачеріді зворушливо попрощався з "Динамо"

Захисник збірної України і київського "Динамо" Євген Хачеріді офіційно уклав угоду з грецьким ПАОКом.

Першим привітав Хачеріді з підписанням контракту син власника ПАОКа Івана Саввіді Джордж, який був головним прихильником українського футболіста.

Коментуючи підписання контракту з клубом з Салонік, Євген Хачеріді зазначив, що 10 років у київському "Динамо" були для нього "справжньою казкою", а вболівальники клубу є найкращими в світі.

"Говорити прощавай або до побачення - це найскладніша справа. Я не виняток... У мене було достатньо часу за останні пару місяців побути насамоті й підготувати себе до цього моменту. Для мене, звичайного хлопця з Мелітополя, ці останні десять років були справжньою казкою, тепер я це розумію. Ти ніколи не зможеш забути команду, місто, де практично все в твоєму житті сталося вперше: кохання, слава, гроші, сльози, поразки. Я став тут чоловіком. Я з твердою впевненістю кажу: вболівальники "Динамо" Київ - ви найкращі в світі. Ви закарбувалися, як і "Динамо", в моїй ДНК. Я ніколи вас не забуду.

Величезне спасибі моєму президенту Ігорю Михайловичу Суркісу, за те, що він виховував мене, лаяв, хвалив, вчив, терпів. Адже я розумію, що я катастрофічно не простий. І ось, настав той момент, який я боявся собі уявити, коли я пишу цього прощального листа своїй сім'ї, своєму дому, своїм близьким і рідним людям. Спасибі всім вам. Я вас ніколи не забуду. Моє серце завжди з вами. Спасибі вам величезне", - цитує Хачеріді footballhub.

 

За даними ЗМІ, Євген Хачеріді отримуватиме за контрактом із ПАОКом €1,5 млн на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали офіційні зарплати в "Динамо" - шокуючі дані

За ПАОК, який належить колишньому російському олігарху Івану Саввіді, виступає український захисник Дмитро Чигринський.

Зараз ви читаєте новину «Хачеріді зворушливо попрощався з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути