понеділок, 14 жовтня 2013 10:07

Хачеріді і Степаненко не зіграють проти Сан-Марино

Хачеріді і Степаненко не зіграють проти Сан-Марино
Хачеріді буде "легальним" до стикових матчів. Фото: footboom.com

Захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді та півзахисник донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко пропустять останній матч кваліфікації чемпіонату світу- 2014 проти команди Сан-Марино, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Хачеріді і Степаненко отримали жовті картки у грі зі збірною Польщі, і для обох футболістів це було друге попередження в поточній кваліфікації. Як наслідок, вони пропускають один матч. У той же час, футболісти зможуть допомогти своїй команді в стикових поєдинках, якщо збірна України займе друге місце в групі.

Матч Сан-Марино - Україна відбудеться 15 жовтня. Збірна України йде на другому місці у відбірковій групі Н і для прямого попадання на чемпіонат світу-2014 українцям потрібно виграти свій матч, але при цьому сподіватися, що Польща відбере очки в Англії. Інакше серії плей - офф не уникнути.

Нагадаємо, минулої п'ятниці збірна України в кваліфікації ЧС-2014 обіграла в Харкові команду Польщі з рахунком 1:0. Єдиний гол забив Андрій Ярмоленко.

Зараз ви читаєте новину «Хачеріді і Степаненко не зіграють проти Сан-Марино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути