неділя, 13 жовтня 2013 13:23

"Якщо вийдемо у плей-офф, то це вже буде початок чемпіонату світу" - Федецький

Захисник збірної України Артем Федецький прокоментував перемогу над командою Польщі у матчі кваліфікації на ЧС-2014. Українці обіграли гостей з рахунком 1:0 завдяки голу Андрія Ярмоленка.

"У нас завдання - взяти шість очок у двох матчах, - каже Федецький. - Три вже у нас, залишилося ще перемогти Сан-Марино на виїзді. Не все від нас залежить. Подивимося як зіграють поляки з англійцями. Якщо вийдемо у плей-офф, то це вже буде початок чемпіонату світу, адже ми будемо грати два фінальні матчі. Подивимося. Не хочу нічого загадувати наперед. Дай Бог все буде добре і ми поїдемо у Бразилію.

Чи задоволений я якістю гри? Звичайно, ні. Ми не показали той футбол, в який грали до того. Ми переживали за результат. У першому таймі було досить багато браку. Наприкінці ми глибоко сіли у свій штрафний майданчик і намагалися десь втримати результат. Сьогодні фортуна була на нашому боці. Була гра на результат і ми змогли перемогти.

Мені підтримка вболівальників сьогодні дуже допомогла, особливо останні 10 хвилин. Фанати гнали нас уперед і зі свого боку намагалися зробити все, щоб команда перемогла. У нас від такої підтримки прокидається третє дихання. Хочеться зробити все, щоб глядачі після матчу залишилися задоволені.

Футбол без вболівальників це не футбол. Ми граємо для них. Тим більше, матч був дуже важливим. Він наблизив нас ще на крок до нашої мети."

Нагадаємо, матч Україна — Польща проходив у Харкові. Перед збором національної команди "Металіст" і "Дніпро" не змогли дограти матч у Дніпропетровську.

"Світло пропало. Наступного дня після гри ми вже були у розташуванні збірної. З Едмаром та Девічем підколювали один одного, жартували. Вирішать дограти, то так і буде. Дві хороші команди мають довести таку гру до кінця. Правда, поки не відомо, коли це буде. Всі питання мають вирішуватися на футбольному полі, а не в кабінетах".

Додамо, що 15 жовтня збірна України зіграє на виїзді проти аутсайдера групи Сан-Марино.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо вийдемо у плей-офф, то це вже буде початок чемпіонату світу" - Федецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути