неділя, 13 жовтня 2013 16:02

"Всі задоволені перемогою, але ми ще не на чемпіонаті світу" - Ярмоленко

"Всі задоволені перемогою, але ми ще не на чемпіонаті світу" - Ярмоленко
Ярмоленко святкує гол у ворота збірної Польщі ФОТО: facebook.com

Андрій Ярмоленко приніс перемогу збірній України над Польщею у матчі кваліфікації ЧС-2014. Футболіст відзначився на 64-й хвилині. Гра закінчилася з рахунком 1:0 на користь українців.

"У збірній України грають досвідчені футболісти, - каже Ярмоленко. - Коли Едмар та Степаненко отримали попередження, то заспокоїлися. Всі розуміли, що не можна йти жорстко у відбір. Фоменко говорив про це у роздягальні, але хлопці і самі розуміли, що можуть залишити команду у меншості у такому матчі, тому діяли обережніше.

Якщо ми будемо показувати гарну гру, але не будемо перемагати, то це вас буде влаштовувати? - журналісти відповіли, що ні. - Мене також. Звичайно, краще перемагати і при цьому показувати хорошу гру.

Поляки добре захищалися. Футболісти перекривали практично всі зони. Було дуже важко дістатися до їхніх воріт. Також суперник добре вибігав у контратаку. У першому таймі у них було більше моментів. Після перерви ми почали більше відкриватися і більше рухатися. Вважаю, що у другому таймі ми переграли суперника.

Після забитого м'яча стало легше грати — відкрилися вільні зони. Що стосується мого м'яча, то хорошу передачу дав Женя Коноплянка. Мені тільки залишилося прийняти м'яч і спрямувати у ворота."

У Варшаві збірна України перемогла Польщу з рахунком 3:1.

"У сьогоднішньому матчі вони більше грали на оборону. Мабуть, тому що це виїзна гра. У домашньому поєдинку поляки атакували. Це було нам на руку. Для нас краще грати другим номером. Це два різних матчів. У Варшаві ми забили два швидких м'ячі, захищалися і ловили поляків на контратаках. Так набагато простіше грати. Сьогодні нам потрібно було перемагати. У плані психології все нормально. Ми розуміли, що буде повний стадіон і вболівальники будуть нас підтримувати. Якщо ми покажемо все, що можемо, то виграємо.

Всі задоволені перемогою, але ми ще не на чемпіонаті світу. Поки рано радіти", - зазначив Ярмоленко.

Зараз ви читаєте новину «"Всі задоволені перемогою, але ми ще не на чемпіонаті світу" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути