неділя, 13 жовтня 2013 11:55

Польські журналісти зламали мікст-зону після матчу Україна - Польща
7

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

На матч кваліфікації ЧС-2014 Україна - Польща акредитувалися 210 журналістів. Для порівняння відзначимо, що поєдинок групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Манчестер Юнайтед" висвітлювали близько 190 репортерів. Тобто, ажіотаж навколо зустрічі у Харкові двох господарів минулого Євро був шаленим.

Нагадаємо, збірна України перемогла поляків з рахунком 1:0. На 64-й хвилині єдиний гол у матчі провів Андрій Ярмоленко.

Після фінального свистка частина журналістів працює на післяматчевих прес-конференціях за участю обох наставників. Інші йдуть у мікст-зону, через яку проходять футболісти обидвох команд.

У п'ятницю у змішаній зоні стадіону "Металіст" був аншлаг. До місцевих журналістів додалася чимала делегація польських репортерів. До речі, гості були не дуже задоволені умовами роботи на арені. Скаржилися, що мало місця і не зручно записувати інтерв'ю з футболістами.

В результаті не витримала перегородка, яка розділяла коридор на дві зони: футболістів і журналістів. Спочатку пластини від'єдналися від металевих стовпів, а потім і взагалі попадали на підлогу. Охоронці, які слідкували, щоб ніхто з журналістів не вийшов зі "своєї" зони намагалися тут же полагодити "паркан", але, видно, він потребував серйозного капремонту.

"От вам і Європа", - скаржилися сек'юріті на польських журналістів.

Загалом, поляки - і футболісти, і журналісти, гідно сприйняли поразку. Зокрема, гравці, хоч і були засмучені, але не відмовляли репортерам у спілкуванні.

Зараз ви читаєте новину «Польські журналісти зламали мікст-зону після матчу Україна - Польща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути