понеділок, 24 червня 2013 14:22

Гвардіола заговорив німецькою у присутності понад 240 журналістів
6

Фото: Reuters

Новий головний тренер "Баварії" Пеп Гвардіола, як і було заявлено раніше, почав свою першу прес-конференцію на чолі клубу німецькою мовою.

"Добрий день, і благословить вас бог, пані та панове. Вибачте мене за мою німецьку. Сподіваюся, що покращу свої знання в майбутньому. Це велике щастя і честь для мене бути тут. Здорово, що я отримав такий шанс. Історія і гравці, які знаходяться в клубі, переконали мене зробити такий вибір. "Баварія" - дійсно великий клуб", - заявив іспанський фахівець.

"Я дуже радий, що працюватиму в "Баварії". Для мене це великий виклик. У мене був чудовий час в "Барселоні", проте тепер у мене нові виклики. І "Баварія" надає мені можливість мати їх. Я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб досягти успіхів. Упевнений, вболівальники також допоможуть нам і гравцям. Розумію, що повинен жити в порівняннях з Юппом Хайнкесом, проте це також є частиною виклику. І мене це не лякає. Коли я очолив "Барселону", то це був мій перший сезон в якості професійного тренера. І тоді також були порівняння. Я дуже любив футбол як гравець, а тепер як тренер. Дуже люблю розмовляти з усіма гравцями. Футбол - моє життя", - сказав Гвардіола.

Зазначимо, що перша прес-конференція Хосепа Гвардіоли в "Баварії" зібрала більше 240 журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола заговорив німецькою у присутності понад 240 журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути