субота, 13 квітня 2013 10:52

"Мені не потрібні поради Гвардіоли" - Хайнкес

"Мені не потрібні поради Гвардіоли" - Хайнкес
"Проявіть повагу до мене і моєї роботи" - Хайнкес ФОТО: merengues.ru

Головний тренер "Баварії" Юпп Хайнкес, коментуючи результати жеребкування півфіналів Ліги чемпіонів, в якому його клубу дісталася "Барселона", підкреслив, що не буде радитися з колишнім наставником каталонців Хосепом Гвардіолою, який влітку очолить мюнхенську команду.

Додамо, що в 1998 році Хайнкес вигравав з "Реалом" Лігу чемпіонів, а також тренував "Тенеріфе" (1996-97) та "Атлетик" (1992-94, 2000-01).

"Барселона" домінує на європейській арені в останні роки, і ми знаємо, що для нас це буде великим випробуванням, - наводить офіційний сайт УЄФА слова Хайнкеса. - Це півфінал Ліги чемпіонів і тут залишилися тільки найсильніші команди. "Барса" - дуже сильна команда, але я впевнений у своїй команді, вона теж є топ-клубом. Ми не повинні боятися каталонців.

Я багато знаю про іспанський футбол, тому що завжди цікавився ним, навіть коли залишив Іспанію. "Барселона" - це не тільки Мессі, у них є Хаві, Іньєста, Вілья, Бускетс, Фабрегас. Я можу перерахувати весь склад, але, безумовно, Мессі - найвидатніший.

Допомога від Гвардіоли? Проявіть повагу до мене і моєї роботи. Я ніколи ні з ким не радився і не просив поради. Мені ніхто не потрібен, щоб вивчити суперника."

Нагадаємо, Гвардіола протягом чотирьох років тренував "Барселону".

Зараз ви читаєте новину «"Мені не потрібні поради Гвардіоли" - Хайнкес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути