четвер, 18 серпня 2011 14:36

Гвардіола душив Адріано, Іньєста смоктав палець
13

Фото: Reuters

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі став кращим бомбардиром за всю історію проведення Суперкубка Іспанії, повідомляє Associated Press. У ніч на 18 серпня Мессі побив рекорд колишнього капітана "Реала" Рауля (сім голів), забивши два м'ячі в матчі за Суперкубок 2011 року з "Реалом" (3:2). У Мессі стало вісім голів.

У матчі-відповіді з "Реалом" Мессі відзначився на 45-й і 88-й хвилинах, забивши другий і третій голи своєї команди. Перший гол "Барселони" на рахунку Андреса Іньєста, в складі "Реала" відзначилися Кріштіану Роналду і Карім Бензема.

14 серпня аргентинець забив м'яч у першому матчі за Суперкубок 2011 року, який відбувся в Мадриді і завершився з рахунком 2:2. "Барселона" виграла Суперкубок удесяте.

Наприкінці матчу на полі виникла бійка, яка почалася після грубого порушення правил з боку гравця "Реала" Марсело проти Сеска Фабрегаса. Червоні картки отримали сам Марсело, а також його одноклубник Месут Озіл і гравець "Барселони" Давід Вілья.

В ході бійки головний тренер "Реала" Жозе Моурінью схопив за вухо Тіто Віланова - помічника головного тренера "Барселони" Хосепа Гвардіоли.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола душив Адріано, Іньєста смоктав палець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути