Ексклюзиви
четвер, 18 серпня 2011 09:24

"Барселона" взяла Суперкубок Іспанії у матчі з "Реалом"

"Барселона" взяла Суперкубок Іспанії у матчі з "Реалом"

"Барселона" удесяте виграла Суперкубок Іспанії. У другому матчі з мадридським "Реалом" перемогу з рахунком 3:2 здобув каталонський клуб. Зустріч проходила в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу" в ніч на 18 серпня. Перша гра в Мадриді закінчилася внічию - 2:2.

Рахунок на 15-й хвилині матчу відкрив півзахисник "Барселони" Андрес Іньєста. На 20-й хвилині на добиванні біля воріт "синьо-гранатових" першим виявився півзахисник "Реала" Кріштіану Роналду. Під кінець першого тайму "Барселона" знову вийшла вперед: гол забив Ліонель Мессі.

"Реалу" вдалося зрівняти рахунок на 82-й хвилині, коли свій шанс використав Карім Бензема, але на 88-й хвилині Мессі забив вирішальний гол, оформивши дубль.

У доданий час за грубе порушення з поля був вилучений захисник "Реала" Марсело, після чого на полі відбулася невелика бійка між футболістами, яка призвела до того, що червону картку отримали півзахисник "Реала" Месут Озіл і нападник "Барселони" Давід Вілья.

"Барселона" виграла Суперкубок Іспанії удесяте. Мадридський "Реал" - восьмикратний володар нагороди, пише "Лента".

Суперкубок Іспанії

Матч

Барселона - Реал Мадрид - 3:2 (2:1, 1:1)

Голи: 1:0 - Іньєста (15), 1:1 - Роналду (20), 2:1 - Мессі (45), 2:2 - Бензема (81), 3:2 - Мессі (88).

БАРСЕЛОНА: Вальдес, Дані Алвес, Маскерано, Піке, Абідаль, Хаві, Бускетс (С. Кейта, 85), Іньєста, Мессі, Вілья (Адріано, 73), Педро (Фабрегас, 82).

РЕАЛ МАДРИД: Касільяс, Рамос, Карвалью, Пепе, Коентрау, Хедіра (Марсело, 46), Алонсо, Озіл (Кака, 78), Ді Марія (Ігуаїн, 64), Бензема, Роналду.

Попередження: Хедіра (28), Хаві (42), Роналду (54), Маскерано (55), Марсело (56), Пепе (62), Рамос (76), Коентрау (85), Вальдес (90).

Вилучення: Марсело (90), Озіл (90), Вілья (90).

Перший матч - 2:2.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" взяла Суперкубок Іспанії у матчі з "Реалом" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути