понеділок, 15 серпня 2011 16:26

Фабрегас підписав з "Барселоною" п'ятирічний контракт

Фабрегас підписав з "Барселоною" п'ятирічний контракт

Півзахисник збірної Іспанії з футболу Сеск Фабрегас підписав п'ятирічний контракт з "Барселоною", повідомляє офіційний сайт клубу. Вранці 15 серпня Фабрегас пройшов в "Барселоні" медичне обстеження, а вдень поставив підпис під угодою. В іспанський клуб 24-річний Фабрегас перейшов з лондонського "Арсеналу", за який він виступав протягом восьми років.

Офіційно трансферна вартість гравця не розголошується. За даними ЗМІ, "Барселона" заплатила за Фабрегаса 34 мільйони євро, причому частину цієї суми (п'ять мільйонів) виплатив сам футболіст. Ще до шести мільйонів євро "Арсенал" може отримати в залежності від виступів Фабрегаса у новому клубі.

Фабрегас, який є вихованцем "Барселони", став гравцем "Арсеналу" в 2003 році. З 2008 року іспанський півзахисник був капітаном цієї команди.

Після закінчення сезону-2009/10 Фабрегас заявив керівництву клубу, що хоче перейти в "Барселону", однак тренер "Арсеналу" Арсен Венгер переконав футболіста залишитися в команді. Після закінчення сезону-2010/11 "Арсенал" знову спробував утримати гравця, однак на цей раз Фабрегас все ж таки перейшов до "Барселони".

Іспанець пропустив більшу частину передсезонної підготовки "Арсеналу" (як повідомлялося, через травму) і 13 серпня не прийняв участі в стартовому матчі лондонців у чемпіонаті Англії - з "Ньюкаслом" (0:0).

Коли Фабрегас зможе дебютувати у складі "Барселони", на сайті клубу не уточнюється. Свій наступний матч ця команда проведе 17 серпня - в поєдинку за Суперкубок Іспанії "Барселона" зіграє з мадридським "Реалом". Перша гра пройшла 14 серпня і закінчилася внічию (2:2).

Зараз ви читаєте новину «Фабрегас підписав з "Барселоною" п'ятирічний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути