пʼятниця, 27 березня 2009 11:01

Гус Хіддінк пророкує, що Аршавін отримає "Золотий м"яч"

Гус Хіддінк пророкує, що Аршавін отримає "Золотий м"яч"
"Для того, щоб виграти "Золотий м"яч" він повинен показувати стабільний рівень гри впродовж тривалого часу. І Андрій здатний на це. Коли він до кінця адаптується до британського способу життя та гри, такі успіхи можуть до нього прийти. Тому що він не просто видовищний, а ще й дуже ефективний гравець.

Він не просто видовищний, а ще й дуже ефективний гравець.

Мій погляд на масштаб Аршавіна як гравця змінювався протягом трьох років роботи зі збірною. Але це пов"язано не тільки з ним самим, а і зі зміною загальної атмосфери в національній команді. Перший час, як мені здається, Аршавін не викладався на полі на всі 100%. Тепер він скрізь. Його неможливо загубити - ні на полі, ні за його межами. Він товариський зі своїми колегами. Я завжди вважав його дуже хорошим гравцем, але зараз Андрій став більш різностороннім футболістом, і проявляється це не тільки в грі.

Він розумний гравець та розумна людина. Має характер переможця. Все це і допомогло йому в найкоротші терміни пристосуватися до англійського футболу. Завдяки своєму інтелекту він зрозумів, що йому потрібно, щоб зробити прорив на найвищий міжнародний рівень.

Я спостерігав з трибун "Емірейтс" за кубковим матчем "Арсенала" проти "Халл Сіті", який відбувся через три дні після тієї самої зустрічі з "Блекберном". І він, із серйозною травмою ноги, шалено хотів зіграти - і зробив це! Йому пропонували залікувати травму, але він наполіг на виході на поле. І в збірній - те ж саме. У нього як і раніше накладені шви на стопу. Але в сьогоднішньому тренуванні він взяв повноцінну участь. Якби Андрій відчував себе великою зіркою, то напевно попросив би на пару днів звільнити себе від транувань. Але нічого подібного не відбулося. Він навіть нічого чути не хоче про відпочинок", - цитує Хіддінка "СПОРТ-ЕКСПРЕС".

diary.ru, sport-express.ru, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Гус Хіддінк пророкує, що Аршавін отримає "Золотий м"яч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути