Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2007 08:42

Грушина і Гончаров виступлять у Києві

Грушина і Гончаров виступлять у Києві

Два дні жителі та гості Києва матимуть нагоду насолоджуватися святом фігурного катання. 24 грудня у київському Палаці спорту виступлять зірки шоу Іллі Авербуха "Льодовиковий період", а наступного дня до столиці України завітають учасники відразу двох сезонів ще одного телепроекту - "Танці на льоду".

Авербух уже двічі привозив зірок фігурного катання до Києва. Вперше це сталося рік тому. На відміну від того шоу, цього року крім фігуристів у шоу виступатимуть також зірки шоу-бізнесу, актори та інші діячі культури, які брали участь у телепроекті. Серед учасників шоу олімпійські чемпіони, чемпіони та призери першостей Європи і світу - Олексій Ягудні, Марія Петрова та Олексій Тихонов, Тетяна Навка та Роман Костомаров, Маргарита Дробязко і Повілас Ванагас. Серед зірок у проекті були задіяні, зокрема, Чулапн Хаматова, Аліса Гребенщикова, Віллі Хаапасало та Олександр Д"яченко.

"Танці на льоду" завітають до Києва вперше. Серед учасників будуть і українці - бронзові призери Олімпіади у Турині Олена Грушина та Руслан Гончаров. Також планується виступ дворазової олімпійської чемпіонки в танцях на льоду Оксани Грищук зі своїм партнером по проекту Петром Дрангою, Марини Анісіної і Нікіти Джигурди, Оксани Казакової та Артура Дмитрієва, Марини Клімової та Сергія Пономаренка, а також переможців проекту Петра Чернишова та Юлії Ковальчук. Ведучою проекту буде Анастасія Заворотнюк.

Зараз ви читаєте новину «Грушина і Гончаров виступлять у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути