Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2012 14:14

Гравець "Болтона" заговорив англійською та французькою і впізнав родичів

Гравець "Болтона" заговорив англійською та французькою і впізнав родичів

Англійський півзахисник "Болтона" Фабріс Муамба, котрий переніс серцевий напад під час матчу Кубка Англії з "Тоттенхемом", впізнав родичів і навіть зміг поговорити з людьми, які відвідали його. Про це у вівторок, 20 березня, повідомляє The Telegraph.

У ніч на вівторок, 20 березня, Муамба дав перші ознаки одужання. Хоча футболіст все ще залишається в реанімації, його лікуючі лікарі говорять про позитивну динаміку. До цього гравець провів два дні в медикаментозній комі. Трохи пізніше його навіть змогли відключити від апарату штучної вентиляції легенів.

Півзахисник "Челсі" Майкл Ессьєн, який відвідував Муамбу в понеділок вночі, розповів, що той говорив з ним відразу на двох мовах - французькою та англійською.

В офіційній заяві лікуючих лікарів гравця вказується, що тепер Фабріс дихає самостійно, відповідає на питання і дізнався родичів. "Проте його стан залишається серйозним і наш медичний персонал буде ретельно стежити за ним", - зазначили вони.

Нагадаємо, що 17 березня під час матчу Кубка Англії проти "Тоттенхема" молодий хавбек несподівано втратив свідомість, а пізніше у нього був діагностований серцевий напад.

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Болтона" заговорив англійською та французькою і впізнав родичів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути