неділя, 18 березня 2012 11:56

"Молюсь за Муамба і його сім'ю" - футболіст "Болтона" прийшов до тями
9

Фото: Reuters

Футболіст англійського "Болтона" Фабріс Муамба, який впав без свідомості під час матчу Кубка Англії з "Тоттенхемом", прийшов до тями. Його стан оцінюється як стабільний, повідомляє Daily Mail.

Муамба впав на газон за 3 хвилини до кінця першого тайму за рахунку 1:1. До нього одразу підбігли співробітники медичної служби обох команд і стали надавати допомогу. Через деякий час Муамба поклали на носилки і прямо з "Уайт Харт Лейн" відправили до лікарні London Chest.

Головний арбітр зустрічі Ховард Уебб вирішив не догравати перший тайм і відразу повів команди в підтрибунне приміщення. Після цього було прийнято рішення про скасування матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У футболіста "Болтона" під час матчу зупинилося серце

За словами представників госпіталю, на 20.00 за місцевим часом стан у футболіста був стабільний. Більше лікарі на даний момент повідомити не можуть.

23-річний Фабріс Муамба є вихідцем з Демократичної Республіки Конго, був заграний за молодіжні збірні команди Англії. В "Болтоні" футболіст виступає з 2008 року, протягом цього часу він виходив на поле в більш ніж 130 офіційних матчах.

Форвард "Манчестер Юнайтед" Уейн Руні висловив підтримку Муамба.

"Сподіваюся, що з Муамба все буде добре. Молюся за нього і його сім'ю. Досі шокований від того, що сталося", - написав гравець у своєму твіттері.

Тим часом, півзахисник "Ювентуса" Андреа Пірло після матчу з "Фіорентиною" (5:0) в рамках 28-го туру серії А заявив, що перемогу туринці присвячують хавбеку "Болтона".

"Ми хочемо присвятити наші голи гравцеві "Болтона" Фабрісу Муамба, який зараз бореться за своє життя. Ми з ним, і ми дуже сподіваємося, що він скоро видужає", - цитує футболіста Goal.com.

Зараз ви читаєте новину «"Молюсь за Муамба і його сім'ю" - футболіст "Болтона" прийшов до тями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути