Ексклюзиви
вівторок, 26 жовтня 2010 16:36

Іспанський футболіст уникнув смерті на футбольному полі

Іспанський футболіст уникнув смерті на футбольному полі
На цей раз жертвою футболу і власного здоров'я мало не став хавбек іспанської "Саламанки" Мігель Гарсія, у якого серцевий напад трапився під час матчу з "Бетісом".

Медична служба була змушена провести дефібриляцію. 31-річного гравця направили у місцеву лікарню. Зараз футболіст перебуває у стабільному стані.

Мігель Гарсія залишається в реанімації під пильним наглядом медиків, які вже встигли заявити, що хоч серйозна загроза життю футболіста минула, футбольну кар'єру Гарсії можна вважати закінченою.

Матч "Саламанка" - "Бетіс", в якому перемогу святкували футболісти "Бетіса" з розрахунком 3:0 відбувся в неділю, 24 жовтня.

За останні кілька років в Іспанії через серцеві напади померли три футболісти - захисник "Еспаньола" Дані Харке (серпень 2009) та півзахисник "Севільї" Антоніо Пуерта (серпень 2007) та гравець-аматор Франсіско Хав'єр Ерресуелла Арройо.

Влітку 2003 року прямо під час матчу Кубка Конфедерацій помер камерунець Марк-Вів'єн Фое, а в січні 2004 року помер форвард лісабонської "Бенфіки" угорець Міклош Фехер.

Через проблеми з серцем був змушений завершити кар'єру півзахисник мадридського "Реала" Рубен де ла Ред. Зовсім недавно мало не помер на футбольному полі гравець молодіжного складу амстердамського "Аякса" Евандер Сно.
За матеріалами Korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «Іспанський футболіст уникнув смерті на футбольному полі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути