понеділок, 19 березня 2012 15:53

Гравці "Реала" підтримали Абідаля та Муамба
6

Фото: Reuters

Мадридський "Реал" висловив свою підтримку захиснику "Барселони" Еріку Абідалю та півзахиснику "Болтона" Фабрісу Муамба. Француза чекає пересадка печінки. Англієць перебуває в лікарні у критичному стані. У матчі Кубка Англії проти "Тоттенхема" він переніс інфаркт.

"Реал" провів свою акцію перед матчем чемпіонату Іспанії проти "Малаги". Частина футболістів вийшла на поле у футболках з написом англійською "Get well soon Muamba". Решту гравців одягли футболки з написом іспанською "Animo Abidal".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друг дитинства поділиться з Абідалем своєю печінкою

"Манчестер Юнайтед" та "Челсі" підтримали Муамба оплесками. Протягом 30 секунд футболісти разом з глядачами на стадіонах аплодували футболісту, який зараз перебуває в лондонській лікарні.

Захисник "Челсі" та екс-партнер Фабріса по "Болтону" Гарі Кейхілл присвятив йому свій гол у ворота "Лестера" у матчі Кубка Англії. Коли він підняв футболку під час святкування забитого м'яча всі побачили напис "Pray 4 Muamba".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Молюсь за Муамба і його сім'ю" - футболіст "Болтона" прийшов до тями

Через соціальні мережі футболісти висловлюють підтримку колезі і закликають Фабріса боротися за життя. Дівчина футболіста, з якою він заручився на День святого Валентина, дякує всім за любов та підтримку і просить продовжувати молитися за Муамба.

Тим часом вболівальники носять квіти, клубні шарфи, футболки та іграшки до стадіону "Болтона".

До хворого постійно навідується тренерський штаб на чолі з головним тренером Оуеном Койлом. Існує варіант, що "Болтон" зніметься з Кубка Англії.

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Реала" підтримали Абідаля та Муамба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути