неділя, 28 березня 2010 13:32

Гравці "Металіста" відвідали церкву перед матчем з "Динамо"

Гравці "Металіста" відвідали церкву перед матчем з "Динамо"

Перед матчем з "Динамо" гравці "Металіста" Денис Олійник і Володимир Лисенко відвідали Володимирський собор (Бульвар Тараса Шевченка).

Нагадаємо, сьогодні, 28 березня, за тиждень до Великодня, православні християни святкують Вербну неділю і посвячують вербні гілки.

Футболісти були вдягнені у синю спортивну форму клубу з написом на спині "FC Metallist" і дуже виділялися на фоні людей у "цивільному".

І Олійник, і Лисенко виступали за "Динамо". У 2009 році обоє змінили прописку і стали гравцями "Металіста".

Сьогоднішній матч стане центральним поєдинком туру. "Динамо" знаходиться на другому місці турнірної таблиці і хоче реабілітуватися перед рідними вболівальниками за поразку від "Закарпаття". "Металіст" набрав ходу і в останніх двох матчах розгромив запорізький "Металург" (4:0) і "Чорноморець" (5:1). Команда Мирона Маркевича займає третю позицію.

Судитиме гру Юрій Можаровський зі Львова. "Динамо" не зможе допомогти провідний центральний захисник команди Євген Хачеріді, у якого перебір жовтих карток. Тим часом, Денис Олійник свою дискваліфікацію вже відбув і зможе вийти на поле проти своєї екс-команди.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Металіста" відвідали церкву перед матчем з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути