субота, 27 березня 2010 09:21

Мілевському пом"яли Maserati у ДТП

Мілевському пом"яли Maserati у ДТП

Капітан київського "Динамо" Артем Мілевський знову потрапив у ДТП на своєму розкішному авто – Maserati. У автопригоді футболіст вочевидь не винен, у його авто просто в"їхали.

Подія сталася напередодні вечері у центрі столиці, на вулиці Богдана Хмельницького. Maserati пригальмував, після чого його "наздогнало" інше авто.

Артем розповів, що не переймається аварією і зазначив, ушкодження – незначні. За словами форварда – думати про це ніколи, у неділю надважлива гра його "Динамо" проти харківського "Металіста". Капітан біло-синіх упевнений, що на його психологічному стані ця історія ніяк не позначиться.

Нагадаємо, що у січні цього року форвард київського "Динамо" вже мав проблеми зі своїм Maserati Quattroporte Sport GT . На свій день народження Артем прийшов до машини, яку замело снігом. Він почав розгрібати замети. Але сніговий полон виявився квіточками. Далі - гірше! На лівому крилі авто футболіст виявив величезну вм"ятину! Капітан "Динамо" відразу викликав ДАІ. Дочекавшись інспекторів, вони близько години оформляли протокол.

Раніше також з"являлася інформація, що Мілевський розбив свій Maserati. Тоді футболісту довелося пересісти на "старенький" позашляховик BMW X5.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Мілевському пом"яли Maserati у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути