субота, 27 березня 2010 13:19

У "Динамо" заперечують конфлікт між Мілевським і Шевченком

У "Динамо" заперечують конфлікт між Мілевським і Шевченком

У "Динамо" тривають важкі дні. Після серії осічок в чемпіонаті, підсумком яких стала поразка в Ужгороді від "Закарпаття" (0:1), у справу втрутився президент "Динамо" Ігор Суркіс.

Ще після повернення команди з Ужгорода він пообіцяв, що в разі необхідності допоможе Валерію Газзаєву розібратися в кризі, яка виникла у команди на старті весняної частини чемпіонату.

І ось вчора вдень бос клубу відправився на заміську базу в Кончу-Заспу, щоб особисто подивитися в очі кожному гравцеві. Чи вдалося президенту достукатися до свідомості гравців, буде ясно в неділю, коли "Динамо" зустрінеться в Києві з "Металістом". У Кончі-Заспі Суркіс пробув до самого вечора. Значить, розмова була серйозною.

Незважаючи на серію останніх невдач, Суркіс запевняє, що криза в команді тільки в психологічному плані. Хоча сам рівень гри теж не задовольняє ні тренерів, ні вболівальників з керівництвом клубу. Усі чутки про те, що команда "плавить" головного тренера, президент назвав нісенітницею.

Після гри в Ужгороді команда була на взводі. Навіть у виграних матчах буває, що гравці пред"являють на полі один одному претензії. Але ніяких сутичок між Шевою і Мілевським, природно, не було. Як і ніхто не міг кинути порожню пластикову пляшку в Валерія Газзаєва, коли він сів в автобус на стадіоні в Ужгороді.

Одним із тих, хто безпосередньо знаходився поряд з командою в Ужгороді, був прес-аташе "Динамо" Олексій Семененко, який прокоментував чутки про можливу сутичку Мілевського і Шевченка:

"Все це повна маячня. Коли ми їхали в аеропорт, в автобусі дійсно була гробова тиша. У літаку Мілевський сидів за спиною у Шеви. Андрій грав у гру на ноутбуці, вони періодично спілкувалися з Артемом, обговорювали матч. Так що навряд чи б вони розмовляли, якби між ними був конфлікт в роздягальні або ще десь ... "

Якщо вірити чуткам, ще одна неприємність чекала капітана "Динамо" Артема Мілевського. Подейкують, що в четвер увечері він знову вдарив свій "Мазераті". Сам футболіст не постраждав.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" заперечують конфлікт між Мілевським і Шевченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути