пʼятниця, 26 березня 2010 12:59

Шуфрич подякував наставнику "Закарпаття" за перемогу над "Динамо"

Шуфрич подякував наставнику "Закарпаття" за перемогу над "Динамо"

Головний тренер "Закарпаття" Ігор Гамула розповів про святкування перемоги над київським "Динамо" в ЧУ.

"Після матчу дзвонив власник клубу Нестор Шуфрич, подякував - він був дуже радий. Але за перемогу над "Динамо" гравці, згідно клубному статуту, отримають звичайні премії, як і за будь-яку іншу перемогу, - сказав коуч ужгородців Ігор Гамула, чиї підопічні раніше обіграли в чемпіонаті України "Арсенал", "Оболонь", "Кривбас" і "Зорю".

- Святкувати і не думали. Після гри відправив команду в лазню і басейн - о 20.30 закінчилися відновлювальні процедури до суботньої гри з "Оболонню". Якщо програємо, перемога над "Динамо" піде нанівець. А відзначимо після 9 травня, якщо залишимося в Прем"єр-лізі ".

Нагадаємо, в матчі перенесеного 13-го туру чемпіонату України київське "Динамо" поступилося на виїзді ужгородському "Закарпаттю" - 0:1. Єдиний м"яч на 53-й хвилині забив сербський легіонер господарів Олександр Тришович.

Кияни традиційно мали чимало моментів для взяття воріт. Але Мілевський, Вукоєвич і Ярмоленко так і не змогли пробити воротаря "Закарпаття" Дмитра Бабенка.

У результаті "Динамо" зазнало першої поразки в сезоні, яке дозволило донецькому "Шахтарю" стати повноцінним лідером у турнірній таблиці, випереджаючи киян на 2 очки.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич подякував наставнику "Закарпаття" за перемогу над "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути