субота, 27 березня 2010 12:58

"Динамо" і "Металіст" розсудить Можаровський

"Динамо" і "Металіст" розсудить Можаровський

Головним арбітром на центральний матч 22-го туру чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги, в якому завтра в Києві зіграють "Динамо" і "Металіст", призначений Юрій Можаровський зі Львова. На лініях йому допоможуть Микола Левко (Чернівці) та Василь Ольшанецький (Івано-Франківськ).

33-річний Можаровський матчі елітного українського дивізіону обслуговує з 2007 року, і в цьому сезоні вже двічі працював на поєдинках за участю "Динамо". Причому, в обох випадках у цих матчах "біло-блакитні" задовольнялися лише нічиєю.

У рамках 5-го туру львів"янин зафіксував нічию в Полтаві між "Ворсклою" і "Динамо" - 1:1, а в 15-му турі Можаровський працював на поєдинку в Запоріжжі "Металург" З - "Динамо" (0:0).

З "Металістом" у нинішньому чемпіонаті України Можаровський також зустрічався двічі: поразка 0:2 в Дніпропетровську від "Дніпра" і перемога 2:1 на недавній зустрічі з "Закарпаттям".

У цьому матчі "Динамо" не зможе допомогти провідний центральний захисник команди Євген Хачеріді, який буде змушений пропустити цю зустріч через перебір жовтих карток. Також точно не зіграють з харків"янами півзахисник Олег Гусєв та нападник Артем Кравець.

Перший тільки почав курс реабілітації після операції на коліні, а другий відновлюється в Німеччині після отриманого ушкодження м"яза. Зате повернулися в дію Тарас Михалик і Айїла Юссуф. Напевно один з них і замінить дискваліфікованого Хачеріді.

Що стосується "Металіста", то і команда Мирона Маркевича підходить до завтрашнього поєдинку не без кадрових втрат. Так досі відкрите питання про участь в матчі з "Динамо" воротаря харків"ян Олександра Горяїнова - він ще не оговтався від ангіни.

Точно не зіграє завтра Андрій Березовчук, якому не дак давно видалили в Німеччині меніск. Зате знову в строю півзахисник "Металіста" Денис Олійник - хавбек відбув дискваліфікацію і зможе вийти на поле в поєдинку проти своєї колишньої команди.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Металіст" розсудить Можаровський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути