середа, 05 листопада 2008 11:38

Гравці "Динамо" розповіли про майбутню гру з "Порту"

Захисник київського клубу Андрій Несмачний зазначив, що не бачить різниці між матчами чемпіонату України і Ліги Чемпіонів і обидва турніри вважає дуже важливими.

Також гравець висловив надію, що завтра стадіон "Динамо" на матчі з "Порту" буде забитий повністю, а глядачі як слід підтримають команду в ключовому матчі групового турніру.

Мілош Нінковіч, який вже почав тренуватися в загальній групі, заявив, що не чекає від "Порту" завтра жодних сюрпризів - динамівці встигли добре вивчити цю команду, однак визнає, що в складі суперника є гравці, які здатні поодинці вирішити результат двобою. Серб відкинув припущення, що "Динамо" буде грати від оборони. "Будемо атакувати", - резюмував хавбек.

Олександр Алієв спочатку не охоче відповів на питання, чи погодиться команда на нічию, пояснивши це тим, що ще не було теоретичного заняття, але потім рішуче заявив, що команда буде грати тільки на перемогу.

Нагадаємо, що сьогодні, 5 листопада на стадіоні Динамо пройде матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів Динамо - Порту.

Bigmir
Зараз ви читаєте новину «Гравці "Динамо" розповіли про майбутню гру з "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути