неділя, 05 жовтня 2008 14:50

Грант не приїде працювати в Дніпропетровськ

Аврам Грант може повернутися в англійську Прем"єр-лігу - згідно наявної інформації, він очолює шорт-ліст кандидатів на посаду спортивного директора "Тоттенхема, яку зараз займає Дем"єн Комоллі.

Позиції Комоллі стали дуже нестійкими після того, як перед закриттям трансферного вікна з "Тоттенхема" пішов Дімітар Бербатов, якому так і не вдалося знайти гідну заміну. Оскільки саме Дем"єн Комоллі відповідає за трансферну політику клубу, саме він зараз перебуває під шквалом критики.

Джерела, близькі до президента "Тоттенхема" Деніела Леві говорять, що саме Аврам Грант є найбільш бажаною кандидатурою Леві як заміна Дем"єну Комоллі. Хоча керівництво "Тоттенхема" заперечує всі переговори з Грантом, стверджуючи, що в цих чутках - "нуль правди".

Представник Гранта, агент Піні Захаві - дуже зацікавлений в поверненні свого клієнта в англійську Прем"єр-лігу, тим більше, що репутація у Гранта як і раніше на досить високому рівні. Адже зі своєю останньою командою - "Челсі" - Грант завоював срібні медалі англійського чемпіонату і дійшов до фіналу Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що останнім часом ЗМІ наполегливо "сватали" ізраїльського фахівця в донецький "Шахтар", і особливо - в дніпропетровський "Дніпро", причому в обох випадках - на посаду головного тренера команди.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Грант не приїде працювати в Дніпропетровськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути