неділя, 28 вересня 2008 11:51

Колишній тренер "Челсі" очолить "Дніпро"

Колишній тренер "Челсі" очолить "Дніпро"

Відомий тренер (екс-"Челсі") Аврам Грант вже найближчим часом стане тренером "Дніпра", повідомляє газета "Жизнь". За інформацією видання, на екс-наставника "Челсі" власники "Дніпра" покладають великі надії. Повідомляється, що президент дніпропетровського клубу Ігор Коломойський вже провів переговори з екс-тренером "Челсі" та уклав з ним попередню угоду про співпрацю.

"Така ідея прийшла нашому президентові після невдалого старту цього сезону, - зізналося джерело в "Дніпрі". - Спочатку Аврам не розглядав наш варіант, оскільки у нього була конкретна пропозиція від "Шахтаря". Проте, в останню мить, фахівець передумав і взяв час на роздум. Ми вирішили не втрачати часу і встигли з ним провести переговори. Ні для кого не буде секретом, що вони увінчалися успіхом. Переговорний процес проходив в Києві напередодні гри Ліги чемпіонів "Динамо" - "Арсенал". Згідно умов, ізраїльський тренер отримуватиме 150 тисяч євро на місяць і три роки працюватиме на благо "Дніпра".

Тим часом, багато фахівців все ж таки з побоюванням відносяться до такого експерименту. "Грант - це цікаво, - каже В"ячеслав Грізний. - Але не вірю я, що у нього щось вийде в нашому чемпіонаті. У нього свій менталітет, і навряд чи він зможе тут прижитися. У "Дніпрі" повинен працювати вітчизняний тренер".

"Жизнь как она есть"

Зараз ви читаєте новину «Колишній тренер "Челсі" очолить "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути