неділя, 28 липня 2013 11:57

"Готовий творити історію професійного боксу" - Ломаченко

"Готовий творити історію професійного боксу" - Ломаченко
12 жовтня Василь Ломаченко дебютує на профі-рингу ФОТО: grigoryev.net

Дворазовий олімпійський чемпіон українець Василь Ломаченко та керівництво промоутерської компанії Top Rank висловили задоволення від укладеного нещодавно контракту.

"Дуже радий пропозиції Top Rank і підписанню контракту, - наводить слова Ломаченка прес-служба Top Rank. - Мені потрібно довести, що я кращий, і готовий творити історію професійного боксу. Промоутер Боб Арум знає, як зробити з боксера чемпіона, а я знаю, як битися. У нас хороша команда. Радий завершенню переговорів і тепер концентруюся на підготовці до дебютного виступу 12 жовтня".

"За рахунок видатних досягнень на любительському рингу, Василь - не звичайний боксер, що переходить у профі, - зазначив Карл Моретті, віце-президент Top Rank. - Він нагадує мені американських олімпійців з команд 1976 і 1984 років, на зразок Рея Леонарда, Леона Спінкса, Евандера Холіфілда, Пернелла Вітакера і Марка Бренланда. Вони також були готові битися з досвідченими профі з самого початку".

Додамо, що перший бій Василя, якого від нині в Америці називають "Most Wanted" (найбільш затребуваний), відбудеться 12 жовтня в андеркарті поєдинку Маркес - Бредлі, який пройде у Лас Вегасі.

Зараз ви читаєте новину «"Готовий творити історію професійного боксу" - Ломаченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути