Ексклюзиви
середа, 24 липня 2013 09:34

Ломаченко вибрав Арума: боксер визначився з промоутерською компанією

Ломаченко вибрав Арума: боксер визначився з промоутерською компанією
До кінця тижня Ломаченко підпише контракт з Top Rank ФОТО: gorodokboxing.com

Дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко до кінця тижня підпише контракт з американською промоутерською компанією Top Rank, засновником і беззмінним власником якої є 81-річний Боб Арум. Зараз команда українця уважно вивчає присланий Top Rank контракт. Про це повідомляє "Взгляд".

Top Rank вже багато років займає лідируюче становище серед американських промоутерських компаній, які спеціалізуються на професійному боксі. І якщо ровесник Боба Арума Дон Кінг в останні роки розгубив свою колишню могутність, то вплив Арума у профі-боксі тільки посилюється. Ще в середині 60-х років минулого століття Боб організовував бої за участю знаменитого Мохаммеда Алі, а зараз в "стайні" Арума близько 50 боксерів, включаючи дуже популярних у США філіппінця Менні Пакьяо, мексиканця Хуана-Мануеля Маркеса та американця Тімоті Бредлі.

Українців на контракті у Top Rank поки не було, зате є троє росіян - чемпіони світу Євген Градович і Хабіб Аллахвердієв, а також Матвій Коробов, який ставав найкращим боксером планети серед любителів. Також у Боба Арума є ексклюзивний контракт з американським телеканалом НВО, адже за океаном саме продаж прав на телетрансляції поєдинків приносить левову частину доходу промоутерам і боксерам.

Так що Top Rank цілком міг зробити "найсмачнішу" пропозицію Ломаченку (за деякими даними, мова йде про $ 2 млн на рік), залишивши ні з носом інших охочих дістати українського боксера.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко вибрав Арума: боксер визначився з промоутерською компанією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути