субота, 27 липня 2013 11:49

Ломаченко підписав контракт з Top Rank у день народження доньки

26 липня Василь Ломаченко повідомив, що підписав контракт з провідною світовою промоутерською компанією Top Rank.

Перший бій Василя, якого від нині називають в Америці "Most Wanted" (найбільш затребуваний), відбудеться 12 жовтня в андеркарті поєдинку Маркес - Бредлі, який пройде в Лас Вегасі.

Як відзначив дворазовий Олімпійський чемпіон, його суперник поки не визначений і закликав прихильників не довіряти голослівним висловлюванням вітчизняної преси (в останні час, в деяких джерелах фігурує інформація, що його суперником стане Рамірес) а черпати правдиву інформацію на офіційному сайті lomachenko.com.

У разі перемоги Васі в першому бою, вже другий пройде за чемпіонський пояс, в січні 2014 року, що є безпрецедентною подією в історії професійного боксу, так як попередньому рекордсменові Гільєрмо Рігондо знадобилося провести для цього 7 боїв.

Додамо, що 26 липня дружина Василя Ломаченка - Олена, народила чемпіону дочку - вага 3 кг. 350 гр., зріст 51 см. Дівчинку назвали Вікторією.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко підписав контракт з Top Rank у день народження доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути