четвер, 03 жовтня 2013 03:05

"Голу Велбека можна було уникнути" - Хюбшман

"Голу Велбека можна було уникнути" - Хюбшман
"Сподіваємось, що це очко допоможе нам вийти з групи" - Хюбшман ФОТО: shakhtar.com

Англійський "Манчестер Юнайтед" приїхав у Донецьк з думкою про нічию. Про це після матчу розповів футболіст донецького "Шахтаря" Томаш Хюбшман.

"З самого початку було зрозуміло, що "МЮ" приїхав у Донецьк з думкою не пропустити і зіграти на контратаках, - каже чеський півзахисник. - Наприкінці матчу це тільки підтвердилося.

У другому таймі у нас були простріли та напівмоменти, але можна сказати, що гра проходила без гольових можливостей. "МЮ" також нічого особливого не створив. Вони старалися контратакувати і не пропустити. В атаку вони не поспішали.

Мені не доводилось грати проти Вейна Руні, тому мені важко сказати як "МЮ" грає з ним і без нього. Звичайно, це класний футболіст, тому, напевне, його десь не вистачало. З іншого боку, у них довга лавка запасних і багато хороших футболістів у команді. Думаю, у них не виникло проблем з його заміною.

Пропущений гол не приніс позитивних емоцій. До того у суперника не було моментів. Взагалі у першому таймі, окрім голу, у них жодного моменту. Думаю, що і його можна було уникнути.

Зараз важко сказати кого цей результат більше влаштовує. Подивимося після шостого туру, коли завершиться груповий етап. Зараз ми двічі зіграємо з "Байєром". Сподіваємось, що це очко допоможе нам вийти з групи.

"МЮ" - дуже сильна команда не тільки на полі. У клубу багато вболівальників по всьому світу. Всі знають скільки років Фергюсон працював з командою. Зараз у команди починається нова ера — без сера Алекса. Нам було дуже цікаво грати з командою, яка так добре організована.

Наші вболівальники завжди нас підтримують. А на матчах Ліги чемпіонів ми завжди граємо при переповнених трибунах. Наші фани хочуть бачити гарну гру і позитивний результат. Сьогодні нам не все добре склалося у плані результату."

Нагадаємо, "Шахтар" та "МЮ" зіграли внічию — 1:1. Голи забили Денні Велбек та Тайсон.

Зараз ви читаєте новину «"Голу Велбека можна було уникнути" - Хюбшман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути