неділя, 20 січня 2013 11:23

Гол Мессі не допоміг "Барселоні" уникнути першої поразки в сезоні
8

Фото: Фото: fcbarcelona.com

"Барселона" зазнала першої поразки в поточному розіграші чемпіонату Іспанії з футболу. У матчі 20 туру, повідомляє Associated Press, каталонська команда в гостях поступилася клубу "Реал Сосьєдад" з рахунком 2:3.

На початку зустрічі "Барселона" володіла ініціативою і вже до 25-й хвилині вигравала з рахунком 2:0 після голів Ліонеля Мессі та Педро Родрігеса. До середини другого тайму "Реал Сосьєдад", проте, зміг зрівняти рахунок завдяки двом влучним ударам Гонсало Чорі Кастро (41-ша і 63-тя хвилини). Перемогу господарям приніс гол Іманоля Агірече, який вийшов на заміну, на першій доданій хвилині матчу. Варто відзначити, що з 56-ї хвилини "Барселона" грала вдесятьох, після того як за другу жовту картку був вилучений Піке.

Незважаючи на поразку, "Барселона" продовжує впевнено лідирувати в чемпіонаті з 55 очками після 20 ігор. До матчу з клубом "Реал Сосьєдад" каталонці виграли 18 матчів і один раз зіграли внічию, що стало кращим стартом в історії іспанського чемпіонату.

Друге місце в даний момент займає мадридський "Атлетіко", у якого 44 очки після 19 ігор. Свій матч 20-го туру мадридці проведуть 20 січня вдома проти "Леванте".

"Реал Сосьєдад" після перемоги над "Барселоною" залишився на дев'ятому місці турнірної таблиці. За підсумками 20 матчів команда з Сан-Себастьяна набрала 29 очок.

Зараз ви читаєте новину «Гол Мессі не допоміг "Барселоні" уникнути першої поразки в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути