Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2013 09:25

Основний голкіпер "Барселони" відмовився продовжувати контракт з клубом

Основний голкіпер "Барселони" відмовився продовжувати контракт з клубом
Вальдес остаточно вирішив залишити "Барселону". Фото: afp.com

Основний воротар іспанської "Барселони" Віктор Вальдес відмовився продовжувати контракт з командою. Про це повідомляє сайт іспанського видання AS.

17 січня агент голкіпера зустрівся з керівництвом "Барселони" і сповістив його про рішення свого підопічного. Агент назвав вибір Вальдеса безповоротним і попросив клуб не робити воротареві жодних пропозицій щодо продовження співпраці.

Нинішня угода між Вальдесом і "Барселоною" розрахована до 30 червня 2014 року. Клуб був не проти продовжити контракт ще на три роки на покращених умовах, однак 31-річний воротар має намір спробувати сили в іншому чемпіонаті.

"Барселона", у свою чергу, визначилася зі списком кандидатів на заміну голкіперу. У число трансферних цілей "синьо-гранатових" потрапили Давид де Хеа ("Манчестер Юнайтед"), Вінсенте Гуайта ("Валенсія"), Марк-Андре тер Штег ("Боруссія" М), Мануель Нойєр ("Баварія"), Мартен Стекеленбург ("Рома") і Тібо Куртуа ("Атлетіко").

Вальдес є вихованцем "Барселони", в основному складі каталонців воротар став виходити в 2002 році. Разом з командою Вальдес п'ять разів перемагав у чемпіонаті Іспанії, три рази вигравав Лігу чемпіонів. У складі збірної Іспанії він виграв чемпіонат світу 2010 року і Євро-2012.

За матеріалами Лента.ру, СЭ

Зараз ви читаєте новину «Основний голкіпер "Барселони" відмовився продовжувати контракт з клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути