неділя, 29 січня 2012 13:56

Мессі, Хаві і Вальдес скаржаться на суддів

Мессі, Хаві і Вальдес скаржаться на суддів

Гравці каталонської "Барселони" після чергової втрати очок у чемпіонаті Іспанії з футболу заявили, що незадоволені якістю суддівства у нинішньому сезоні.

"Барселона" у суботу не змогла обіграти "Вільярреал" в 20-му турі чемпіонату Іспанії (0:0), тоді як головний суперник "синьо-гранатових" мадридський "Реал" здобув перемогу над "Сарагосою" (3:1) і тепер лідирує в турнірній таблиці з перевагою у сім очок. Гостьовий матч "Барселони" обслуговував арбітр Тейшера Вітьєнс, який, на думку чинних чемпіонів Іспанії, здійснив декілька помилок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відставання "Барселони" від "Реала" збільшилася до 7 очок

"Я не люблю говорити про суддівство, але іноді арбітри поводяться дуже зарозуміло і ніби намагаються залякати нас картками", - сказав лідер команди Ліонель Мессі в інтерв'ю Marca.

Віце-капітан "Барселони" Хаві Ернандес погодився з партнером. "Мені здається, цього року ми постраждали від них більше, ніж інші", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" переміг останню команду Примери

Не залишився осторонь від критики на адресу суддівства і голкіпер команди Віктор Вальдес. "Протягом сезону не були призначені пенальті в очевидних випадках", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Мессі, Хаві і Вальдес скаржаться на суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути