четвер, 26 січня 2012 12:58

У матчі "Барселона" - "Реал" нарахували п'ять пенальті

У матчі "Барселона" - "Реал" нарахували п'ять пенальті

Футболісти "Барселони" і "Реала" нарахували п'ять не призначених пенальті в матчі цих команд у Кубку Іспанії. Про це гравці заявили після гри, говорячи про помилки головного арбітра Фернандо Тейшейри, пише іспанська газета AS. Матч-відповідь 1 / 4 фіналу Кубка Іспанії завершився внічию 2:2, і "Барселона" вийшла у півфінал.

Гравці "Реала" назвали три епізоди, в яких Тейшейра, на їхню думку, міг призначити пенальті. Футболісти мадридського клубу вважають, що Серхіо Бускетс і Ерік Абідаль по разу зіграли рукою у своєму штрафному майданчику, а Карлес Пуйоль порушив правила у боротьбі з Карімом Бензема.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" вибила "Реал" з Кубка Іспанії

Що стосується гравців "Барселони", то вони після матчу згадували про два єдиноборства за участю захисника "Реала" Пепе та Алексіса Санчеса. Футболісти "Барселони" вважають, що Пепе обидва рази порушував правила.

Газета Marca пише, що відразу після гри воротар "Реала" Ікер Касільяс звернувся до Тейшейри і порадив йому йти святкувати вихід "Барселони" до півфіналу разом з гравцями та тренерами цієї команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клуб третього дивізіону Іспанії вийшов у півфінал Кубка

У матчі-відповіді 1 / 4 фіналу Кубка Іспанії в складі "Барселони" відзначилися Педро Родрігес і Даніел Алвес. Голи "Реала" на рахунку Кріштіану Роналду і Бензема. У першому матчі 1 / 4 фіналу, що відбувся 18 січня, "Барселона" здобула виїзну перемогу з рахунком 2:1.

У півфіналі Кубка Іспанії "Барселона" зіграє з переможцем у парі "Валенсія" - "Леванте". У першому матчі "Валенсія" виграла з рахунком 4:1, матч-відповідь відбудеться 26 січня. Ще одну путівку до фіналу розіграють "Мірандес" і "Атлетик".

Зараз ви читаєте новину «У матчі "Барселона" - "Реал" нарахували п'ять пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути