неділя, 20 грудня 2009 11:45

Годуляна визнали найкращим гравцем футбольного турніру

Годуляна визнали найкращим гравцем футбольного турніру

У суботу, 19 грудня, в Києві відбулися матчі фінальної частини традиційного турніру - Кубка пам"яті Миколи Балакіна, першого українського арбітра ФІФА. Одеська команда лігових арбітрів, яка минулого місяця впевнено виграла зональний турнір, який проходив в Одесі, в бойовому складі відправилася до Києва, де потрапила в одну групу з сильними збірними Рівного і господарів майданчика (інші фіналісти - Львів, Донецьк, Київська область).

У матчі із столичними рефері одесити зіграли дуже впевнено, обігравши суперника з рахунком 5:1 (два голи на рахунку Віталія Годуляна, по голу забили Олександр Павлінов, Андрій Лісаковський і Віталій Лазєєв). У другому матчі діючі чемпіони країни переграли ровенчан з рахунком 6:4 (відразу п"ять м"ячів забив Олександр Павлінов, ще один - Едуард Курцеба).

У фінальному матчі з командою Київської області одесити поступалися впродовж більшої частини ігрового часу (1:4 за 10 хвилин до фінального свистка), проте знайшли в собі сили і за 2 хвилини до кінця вирвали перемогу з рахунком 5:4 (два м"ячі на рахунку Годуляна, ще по одному забили - Лісаковський, Атаманюк і Павлінов).

Таким чином, одеські рефері удруге поспіль і втретє в своїй історії стали чемпіонами України з міні-футболу. До речі, Віталій Годулян був визнаний найкращим гравцем турніру, а Олександр Павлінов став найкращим бомбардиром - на його рахунку сім голів в трьох поєдинках.

За матеріалами Террикон, Овертайм

Зараз ви читаєте новину «Годуляна визнали найкращим гравцем футбольного турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути