середа, 04 листопада 2009 19:27

Годулян правильно відсудив матч "Дніпро" - "Динамо"

Годулян правильно відсудив матч "Дніпро" - "Динамо"

У вівторок, 3 листопада, в Будинку футболу відбулося засідання Експертної комісії ФФУ під головуванням Костянтина Вихрова, на якому були розглянуті претензії клубів щодо арбітражу в останніх турах Прем"єр-ліги, а також апеляції рефері на занижені, на їхню думку, оцінки інспекторів ФФУ.

Зокрема, розглядаючи оцінку арбітром Віталієм Годуляном епізодів матчу 11-го туру "Дніпро" − "Динамо" (0:2) із вилученням на 23-й хвилині футболіста господарів поля Павла Пашаєва і призначення на 86-й хвилині у їхні ворота пенальті, експерти визначили дії одеського рефері правильними. Відтак обов"язковий грошовий внесок ТОВ ФК "Дніпро" повертатися не буде, а незадовільна оцінка, виставлена Годуляну інспектором ФФУ Петровим В.Д., скасована.

Серед інших рішень Експертної комісії ФФУ також повідомимо про те, що фахівці визнали помилковими дії арбітра матчу 12-го туру "Металург" Д − "Металіст" (0:1) Євгена Венгера, коли на 75-й хвилині він не призначив пенальті у ворота гостей. Також встановлено, що на 9-й хвилині асистент головного арбітр Станіслав Боклажко невірно зафіксував положення "поза грою" у донецького гравця.

За матеріалами ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Годулян правильно відсудив матч "Дніпро" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути