понеділок, 26 жовтня 2009 10:06

"Це дурість, ніби Коломойський мене бив" - Годулян

"Це дурість, ніби Коломойський мене бив" - Годулян

Гра "Дніпро" - "Динамо" закінчилася перемогою чемпіона 2:0, але, на думку дніпрян, 41-річний рефері ФІФА з Одеси Годулян несправедливо на 22-ій хвилині за рахунку 0:0 вилучив правого захисника господарів Павла Пашаєва, а на 86-ій за рахунку 0:1 призначив пенальті у ворота Лаштувки, коли Кравець на розі штрафної впав після контакту з Русолом.

Пашаєв стрибав двома ногами в коліна Нінковічу. Якби серб не підстрибнув і не уникнув удару, міг би стати інвалідом. Епізод з пенальті, коли, як показалося, йшла боротьба плече в плече, куди більш суперечливий. "Було правильне і чітке суддівство", - сказав після матчу Газзаєв, який зробив супервдалі заміни. Гіоане і Мілевський забили, Кравець заробив 11-метровий. Але разом з тим тренер "Динамо", який в ході прес-конференції попросив для себе охорону, неоднозначно заявив в адрес дніпропетровців: "У ваші ж ворота дали не три пенальті".

Коли у коуча "Дніпра" Бессонова запитали, чи згоден він з трибунами (у ході матчу кілька разів стадіон скандував "Суддя - п...с"), він відповів: "Так". Але не повторив саму фразу, що свого часу коштувало річної дискваліфікації Павлову.

Вирішення Годуляна, схоже, посварили соратників по опозиції до Прем"єр-ліги Ігоря Коломойського та Ігоря Суркіса. Власник "Дніпра" у ході гри люто висловлював претензії колезі з "Динамо", а після матчу у супроводі охоронців, мабуть, на правах віце-президента ФФУ з питань арбітражу, попрямував у суддівську. Після міцного спічу Коломойський вийшов з неї, а коли місцевий журналіст поставив питання, доки це триватиме, схопив того за руку і із словами "Йди, у нього запитай!" повів у суддівську.

За інформацією "Оглядача", разом з охоронцями власник "Дніпра" в суддівській бив Годуляна, поваливши того на підлогу. Рефері це заперечує.

- Це дурість, ніби мене бив Коломойський. Ігор Валерійович заходив, висловлював незадоволеність суддівством, але рукоприкладства і близько не було. А емоції завжди після матчу присутні, - сказав Годулян. - Не дуже приємно було чути в свою адресу скандування трибун (коли він йшов у підтрибунне приміщення, в нього ще кидали соняшникове насіння). Але така доля всіх арбітрів, коли ухвалюються неоднозначні рішення: одна сторона говорить, що все правильно, інша - що ні. Я бачив фоли, що заслуговували вилучення і пенальті.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Це дурість, ніби Коломойський мене бив" - Годулян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути