понеділок, 26 жовтня 2009 08:43

"Годулян сказав, що йому соромно" - Русол

"Годулян сказав, що йому соромно" - Русол

Капітан "Дніпра" Андрій Русол разом з партнерами віддали чимало і фізичних, і емоційних сил в поєдинку з "Динамо". Матч закінчився перемогою киян – 2:0. І в інтерв"ю за гарячими слідами футболіст не приховував свого розчарування результатом і діями арбітра.

- Не дуже приємні зараз відчуття, - зізнався Русол. - Ми серйозно готувалися до цієї гри, відчували сили дати бій Динамо". Нам дуже сподобалася обстановка на "Дніпро-Арені" під час останніх матчів, зокрема, проти "Карпат" і "Шахтаря". Приходив повний стадіон, і атмосфера дійсно була дуже хорошою.

Тому мені дуже шкода людей, які сьогодні прийшли, і прикро, що їм зіпсували свято. Ми, перш за все, граємо для вболівальників, і так з ними поступати не можна. Важко якось коментувати гру, адже ви самі бачили, що суддя її повністю зламав. "Динамо" зараз дуже сильне, і хотілося б зіграти з цією командою в повних складах, при нормальному суддівстві.

- У повних складах обидві команди грав півтайму, і "Дніпро" виглядало непогано.

- З найпершої хвилини у мене було відчуття, що ми зможемо дати бій "Динамо", і гра це підтверджувала. Але після вилучення було вже важко грати проти такої команди, як "Динамо", в меншості. І те, що зробив суддя в кінці гри, мені теж незрозуміло. На останніх хвилинах припускатися помилки або робити її навмисно неправильно і непривабливо.

- Важливим наслідком матчу з "Динамо" стало і те, що відразу декілька гравців "Дніпра", і ви зокрема, пропустять кубкову зустріч з "Металургом".

- Так, дуже прикро, що декілька людей пропустять цю гру, але це футбол, в якому є дискваліфікація. Сподіватимемося, що ми обіграємо донецький "Металург", вийдемо в півфінал Кубка України і готуватимемося до матчу в Сімферополі.

- У епізоді з вилученням Пашаєва ви доклали багато зусиль, щоб заспокоїти обидві сторони. Як вважаєте, динамівці заслуговували покарання за прояв емоцій?

- Не хотів би розбирати дії арбітра в кожному епізоді. Ви все бачили самі. Є органи, які їх оцінять.

- Пристрасті в матчі з "Динамо" не вплинуть на ваші відносини з гравцями цього клубу в збірній України?

- У жодному випадку. Динамівці просто виходили на полі і робили свою справу. Ми після гри потиснули один одному руки і розійшлися нормально.

- Відразу після фінального свистка ви підійшли до арбітра. Про що з ним говорили?

- Запитав, чи не сняться йому нічні жахіття після таких матчів, і чи не буде йому соромно. Він на обидва питання відповів ствердно.

ФК "Дніпро"

Зараз ви читаєте новину «"Годулян сказав, що йому соромно" - Русол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути