середа, 25 січня 2012 12:45

Годинюк назвав Ніколішина "хокейним дядьком"

Годинюк назвав Ніколішина "хокейним дядьком"

Наставник "Сокола" Олександр Годинюк назвав гравця своєї команди Андрія Ніколішина "хокейним дядьком". Це трапилося на прес-конференції після поєдинку "Беркут" — "Сокіл" у Палаці Спорту.

Годинюка попросили оцінити дії двох 14-х номерів — росіянина Андрія Ніколішина із "Сокола" і словака Ріхарда Капуша з "Беркута".

"Капуш сьогодні забив гол. Це вже про щось говорить. Ніколішину не вдалося забити і віддати гольову передачу. Загалом Андрій грав як завжди корисно. Матчі бувають різними. Сьогодні була не найкраща його гра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахрайчук закинув переможну шайбу у дербі "Беркут" - "Сокіл"

Роль Ніколішина у команді важко переоцінити. Це стосується і набраних очок, і його присутності у роздягальні. У хокеї є такий термін "хокейний дядько". Ніколішин і є цим "дядьком" у "Соколі".

Ще раз про Капуша. Важко слідкувати за гравцем чужої команди. Він запам'ятався мені тим, що відмінно кинув. У тій ситуацій голкіпер був закритим, але словак попав туди, куди мав попасти".

Шайба у ворота "Сокола" стала дебютною для титулованого словацького легіонера у чемпіонаті України. Але її не вистачило "Беркуту" для перемоги. Команда Годинюка виграла київське дербі в овертаймі з рахунком 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпенко і Шахрайчук повернулися в "Сокіл"

"Була важка гра. Я очікував побачити більш швидкісний хокей, але у силу стану льоду матч вийшов в'язким, важким і більшою мірою від оборони. Це не наш звичний стиль гри. Тим не менше, перемога є перемогою. Два очка — це чудово, але знову повторюся, що матч був важким."

Перші два періоди матчу пройшли без забитих голів. Годинюк вважає, що це справа рук голкіперів команд. Ворота "Сокола" захищав Констянтин Симчук. У "Беркута" у рамі діяв Олександр Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Над пропозицією "Сокола" думав 10 хвилин" - Ніколішин

"Голкіпери добре зіграли. І "Беркуту", і нам трохи не пощастило. Обидві команди могли забивати, але воротарі цього не дозволили".

Додамо, що 1-го лютого команди знову зіграють у Палаці Спорту. Цього разу господарем льоду буде "Сокіл".

Зараз ви читаєте новину «Годинюк назвав Ніколішина "хокейним дядьком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути