понеділок, 16 січня 2012 18:10

Карпенко і Шахрайчук повернулися в "Сокіл"

Карпенко і Шахрайчук повернулися в "Сокіл"

Воротар Ігор Карпенко та центральний нападаючий Вадим Шахрайчук повертаються до рідного клубу. "Сокіл" підписав контракти з досвідченими гравцями, і тепер після проходження процесу дозаявки, хокеїсти зможуть вийти на лід у синьо-біло-блакитних светрах київської команди.

Нагадаємо, що 35-річний голкіпер Ігор Карпенко починав сезон у київському "Беркуті" (8 матчів, коефіцієнт надійності 2,63, відсоток відбитих кидків 88,3), а 37-річний Вадим Шахрайчук провів кілька місяців у словацькій Екстралізі, виступаючи за "Зволен"(7 (3 +4) очок в 14 матчах).

У минулому сезоні Вадим став одним з кращих бомбардирів клубу у Відкритому чемпіонаті Білорусі - на його рахунку 49 (26 +23) очок в 51 матчі. Що стосується Карпенка, то в сезоні-2010/11 у ВЧБ він провів 17 ігор, видавши коефіцієнт надійності 2.91, відбивши 91,3% кидків.

Вадим Шахрайчук. Центральний нападаючий. Народився 12.06.1974. Зріст 190 см, вага 99 кг. Виступав за клуби: ШВСМ (Київ), "Ак Барс" (Казань), "Нюрнберг" (Німеччина), "Авангард" (Омськ), "Локомотив" (Ярославль), "Спартак" (Москва), АТЕК (Київ), "Динамо" (Москва), "МВД" (Балашиха), "Трактор" (Челябінськ, КХЛ), "Металург" (Магнітогорськ, КХЛ), "Торпедо" (Нижній Новгород, КХЛ), "Зволен" (Словаччина).

Ігор Карпенко. Воротар. Народився 23.07.1976. Зріст 172 см, вага 88 кг. Port Huron Border Cats (CoHL), Las-Vegas Thunder (IHL), Port Huron Border Cats (UHL), Saint John Flames (AHL), Johnstown Chiefs (ECHL), Baltimor Bandits (AHL), "Мечел" (Челябінськ), "Металург" (Магнітогорськ), ХК МВС (Тверь), "Динамо" (Мінськ), "Сокіл", "Беркут".

Зараз ви читаєте новину «Карпенко і Шахрайчук повернулися в "Сокіл"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути