Ексклюзиви
середа, 25 січня 2012 11:12

Шахрайчук закинув переможну шайбу у дербі "Беркут" - "Сокіл"

Шахрайчук закинув переможну шайбу у дербі "Беркут" - "Сокіл"

У Палаці Спорту пройшло чергове київське дербі. 24 січня "Беркут" на правах господаря приймав "Сокіл". Переможець матчу визначився в овертаймі — 2:1 перемогу святкували підопічні Олександра Годинюка.

Перші два періоди не потішили глядачів шайбами. Команди так і не змогли змінити рахунок на табло. Вся надія була на третю 20-хвилинку.

Першими за справу взялися хокеїсти "Сокола". Команду вивів уперед Сергій Черненко. Йому асистував  Рустам Бахріддінов. "Беркуту" не знадобилося багато часу на відповідь. Вже через  дві з половиною хвилини свою першу шайбу в чемпіонаті України закинув титулований словацький легіонер киян Ріхард Капуш. Гра із "Соколом" стала для 38-річного хокеїста другою в ПХЛ. Захисник Петер Кеніг (ще один словак) і взагалі вперше зіграв за "Беркут". На його рахунку результативна передача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпенко і Шахрайчук повернулися в "Сокіл"

Переможця матчу визначив овертайм. Литовський захисник "Беркута" Артурас Катуліс порушив правила проти Вадима Шахрайчука і відправився на лаву штрафників. "Сокіл" скористався чисельною більшістю — з передачі Касянчука та Бахріддінова переможну шайбу закинув Шахрайчук. Центрфорвард нещодавно повернувся у "Сокіл" після словацького етапу своєї кар'єри.

Додамо, що 1-го лютого команди знову зіграють у Палаці Спорту. Цього разу господарем льоду буде "Сокіл".

Після 33-х матчів ПХЛ турнірну таблицю впевнено очолює "Сокіл". У команди Годинюка — 88 очок. Другим іде "Донбас" — 79 балів і матч у запасі. Трійку лідерів замикає "Беркут" — 68 очок.

Беркут - Сокіл 1:2 ОТ (0:0, 0:0, 1:1, 0:1)

Шайби: 43:50 С. Черненко (Бахріддінов) - 0:1; 46:17 Капуш (Кеніг, Сальников - більш) - 1:1; 62:39 Шахрайчук (Бахріддінов, Касянчук - більш) - 1:2

Воротарі: Федоров - Симчук

Штраф: 10 — 24

Зараз ви читаєте новину «Шахрайчук закинув переможну шайбу у дербі "Беркут" - "Сокіл"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути