вівторок, 15 серпня 2017 11:09

Футбольний матч закінчився з рахунком – 24:0

Футбольний матч закінчився з рахунком – 24:0
Нині справжній "Вулверхемптон" виступає у чемпіоншипі - аналог нашої першої ліги

15 серпня 1973 року - скромний клуб недільної аматорської ліги "Вулверхемптон" (7-й дивізіон) "Оксбарн" вирішив вирушити в передсезонне турне в Німеччину. Представники команди рівня місцевого пабу написали меру Майнца. Просили організувати товариський матч із суперником аналогічної вагової категорії.

Мабуть, у процесі виникли певні труднощі перекладу, і німці подумали, що до них приїде справжній "Вулверхемптон". Мер поспіхом організував поєдинок з "Майнцем" - міцним бійцем другого дивізіону Німеччини. Гравці "Оксбарна", побачивши після прибуття крізь вікна свого розбитого автобуса спочатку стадіон, а потім оцінивши число глядачів і згадавши про розвішані по всьому місту афіші матчу з грізними "Вулвз", зрозуміли: щось тут не так.

Після 17 гола пропав м'яч

Перед грою їх зустрічали оркестром. Вболівальники жадали побачити в справі нове розхвалене придбання "Майнца": суперфорварда на ім'я Адольф. За рахунку 10:0 німці зрозуміли рівень суперника і перестали святкувати голи, але зупинятися чомусь не збиралися. Гості не хотіли виходити на другий тайм. Дітися було нікуди. За весь матч вони змогли вибратися на чужу половину поля близько двох разів. Кожне їх торкання м'яча гучно вітав натовп на трибунах. Після 17-го гола пропав м'яч: кіпер "Оксбарна" просто сховав його за спину під светр не в силах терпіти все це. Англійський гумор німці оцінили на додаткові 7 голів. Побиття закінчилося за рахунку 24:0. Адольф нікого не розчарував: забив 10 м'ячів і літав по полю так, що англійці зізнавалися: не встигали навіть штовхнути його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст забив автогол із центра поля

Гостям знайшлося чим пишатися згодом: вони перемогли кривдників в алкопереграванні одразу після футболу. Професіонали до такої кількості спиртного не звикли. Відразу після гри газети зарясніли роздутими сенсаціями, а тренер справжніх "Вулвз" навіть погрожував привезти свою команду, щоб відновити підмочену репутацію.

Зараз ви читаєте новину «Футбольний матч закінчився з рахунком – 24:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути