Ексклюзиви
пʼятниця, 08 жовтня 2010 18:49

Футбольна збірна Ватикану зіграє з поліцією

Футбольна збірна Ватикану зіграє з поліцією
Головний тренер збірної Ірландії Джованні Трапаттоні очолить неофіційну збірну Ватикану на один матч, який відбудеться 23 жовтня нинішнього року.

Як повідомляють італійські ЗМІ, команда Ватикану, яка буде зібрана з 20 кращих гравців турніру "Кубок священнослужителів", зіграє проти збірної фінансової поліції. Правоохоронцями закону буде керувати колишній наставник збірної Італії Роберто Донадоні.

Ідея організації такого екстравагантного футбольного поєдинку належить кардиналу Бертоне, давньому шанувальнику туринського "Ювентуса". Ще коли Бертоне був архієпископом Генуї, він зрозумів, що через футбол церква може проводити християнізацію населення, зокрема, привертаючи увагу молодих людей до церкви.

Нагадаємо, що вже в найближчу п'ятницю збірна Ірландії під керівництвом Траппатоні в Дубліні проведе матч третього туру відбіркового раунду чемпіонату Європи-2012 проти команди Росії. Після двох матчів на рахунку ірландців - 6 очок, а росіяни мають у своєму активі 3 бали.
За матеріалами Gazeta.ru
Зараз ви читаєте новину «Футбольна збірна Ватикану зіграє з поліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути