середа, 07 лютого 2007 17:56

Футбольна Італія може почати страйк

Мер Ліворно Алессандро Косімі погрозив футбольній владі страйком у випадку, якщо вимоги до заходів безпеки на стадіонах Італії не будуть знижені, повідомляє Газета.ру.

Якщо ці заходи залишаться незмінними, тільки чотири стадіони Серії А зможуть негайно почати приймати у себе уболівальників, а решта всіх ігор повинна буде проходити при порожніх трибунах.

- Це було б абсурдним рішенням. Спорт втратить всякий сенс, - прокоментував такий варіант розвитку подій капітан "Мілана" Паоло Мальдіні.

- Краще вже затримати продовження чемпіонату ще на тиждень, тому що ігри при порожніх трибунах стануть смертю для футболу, - вважає він.

Але позиція міністра спорту Джованні Меландрі непохитна:
- У нас чотири жорсткі вимоги: системи відеоспостереження, іменні квитки, електронні турнікети і контроль над скупченнями людей поза стадіонами, - говорить він. - На ці вимоги не вестиметься ніяких дискусій. Або стадіони їм відповідатимуть, або матчі проходитимуть при порожніх трибунах.

Зараз ви читаєте новину «Футбольна Італія може почати страйк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути