понеділок, 21 червня 2010 13:56

Футболісти збірної Франції відновили тренування

Футболісти збірної Франції відновили тренування

Футболісти збірної Франції повернулися до тренувань, припинивши бойкот, оголошений ними в неділю, 20 червня. У понеділок всі гравці команди, крім відрахованого Ніколя Анелька і травмованого Седріка Каррассо, вийшли на тренування, яким керував головний тренер Раймон Доменек, повідомляє AFP.

20 червня футболісти збірної Франції відмовилися тренуватися у зв"язку з відрахуванням Анелька. Його вигнали з команди 19 червня, після того, як в газеті L"Equipe була опублікована стаття про сварку нападника з Доменеком в перерві матчу з Мексикою (17 червня).

У неділю капітан збірної Франції Патріс Евра передав Доменек відкритий лист футболістів. У ньому говорилося, що гравці обурені тим, що про події, що відбулися в роздягальні, дізналися журналісти. Раніше Евра говорив, що в команді є зрадник, якого знайти і вилучити.

У зв'язку зі скандалом у збірної президент Франції Ніколя Саркозі попросив міністра спорту країни затриматися в ПАР і зустрітися з Доменеком і Евра. Зустріч повинна була відбутися 21 червня.

22 червня збірній Франції належить провести останній матч групового турніру проти ПАР. Для виходу в 1/8 фіналу французам треба перемагати господарів ЧС-2010 і розраховувати, що гра Уругвай - Мексика не завершиться внічию.

Крім того, у збірної Франції повинна бути краща різниця м"ячів, ніж у тієї команди, яка програє в матчі уругвайців з мексиканцями.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Футболісти збірної Франції відновили тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути