неділя, 20 червня 2010 14:49

Доменек вигнав Анелька зі збірної Франції не через грубі слова

Доменек вигнав Анелька зі збірної Франції не через грубі слова

Головний тренер збірної Франції з футболу назвав головну причину через яку з команди був відрахований нападаючий Ніколя Анелька. За словами Доменека, Анелька вигнали зі збірної не за ті грубі слова, які він сказав тренеру в перерві матчу з Мексикою, а через те, що ця історія потрапила в ЗМІ, повідомляє AFP.

У перерві матчу з Мексикою Доменек розкритикував гру Анелька в першому таймі цієї зустрічі, після чого нападник грубо образив тренера. Доменек зняв футболіста з гри. 19 червня інформація про конфлікт у роздягальні з'явилася у французькій газеті L'Equipe, і в цей же день Анелька був відрахований зі збірної Франції.

20 червня Доменек в інтерв'ю французькому телеканалу TF1 заявив, що між ним і Анелька не було справжньої сварки. Різкі слова нападника тренер пояснив тим, що на гравців збірної Франції чиниться сильний тиск, і Анелька, почувши критику на свою адресу, не зміг стримати емоцій.

Доменек додав, що якщо б ця історія не потрапила в пресу, то Анелька, швидше за все, залишився б у команді. Наставник розповів, що 19 червня він говорив з форвардом і запропонував тому публічно вибачитися, щоб залагодити конфлікт. Однак Анелька відмовився вибачатися, і незабаром було оголошено про його відрахування.

Сам нападаючий в інтерв'ю виданню France Soir заявив, що не хотів, щоб історія його конфлікту з Доменеком потрапила до ЗМІ. За словами Анелька, у перерві матчу з Мексикою в роздягальні команди знаходилися гравці, тренери та представники персоналу команди.

Капітан збірної Франції Патріс Евра 19 червня заявив, що в команді є зрадник, який розповів про інцидент журналістам.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Доменек вигнав Анелька зі збірної Франції не через грубі слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути