неділя, 20 червня 2010 11:09

У збірній Франції завівся зрадник

У збірній Франції завівся зрадник

Капітан збірної Франції з футболу Патріс Евра заявив, що в його команді опинився зрадник, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

За словами Евра, саме ця людина спровокував скандал з відрахуванням зі збірної Ніколя Анелька, розповівши про його сварку з головним тренером команди Раймоном Доменеком. Ім'я зрадника Евра не знає.

19 червня французька газета L'Equipe написала, що в перерві матчу з Мексикою (17 червня) Анелька грубо образив Доменека, і тренер зняв форварда з гри.

Пізніше в суботу було оголошено, що Анелька відрахований з команди. Евра заявив, що людина, яка розповіла про конфлікт пресі, має бути також відлучена від збірної.

Капітан французів визнав, що автор статті про конфлікт між Анелька і Доменеком нічого не придумав. Однак Евра підкреслив, що інформацію він отримав від когось з людей, що знаходилися в роздягальні збірної Франції в перерві матчу з Мексикою.

Сам Анелька в інтерв'ю виданню France Soir визнав, що у нього стався конфлікт з головним тренером. Нападаючий додав, що інформація про це не повинна була отримати розголос, і він не хотів нашкодити своїй команді.

За словами Анелька, у перерві матчу з Мексикою в роздягальні знаходилися гравці, тренери та представники персоналу збірної.

У матчі з мексиканцями французи зазнали поразки з рахунком 0:2. Тепер, щоб вийти в 1 / 8 фіналу, їм необхідно перемагати в останньому турі (22 червня) ПАР і розраховувати на поразку Уругваю від Мексики.

У цьому випадку Франція наздожене Уругвай за очками, і все буде залежати від різниці забитих і пропущених м'ячів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У збірній Франції завівся зрадник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути