неділя, 20 червня 2010 10:00

Перемога Данії вивела Нідерланди у плей-офф ЧС-2010 (ФОТО)
6

Фото: Reuters

Збірна Данії перемогла Камерун у матчі групового етапу чемпіонату світу 2010 року. Данці виграли з рахунком 2:1 і позбавили африканську команду шансів на вихід у плей-офф. А першим учасником 1 / 8 фіналу стала збірна Голландії, яка вже точно не опуститься нижче другого місця в групі E.


Камерунці відкрили рахунок на десятій хвилині матчу - відзначився форвард Самуель Ето'О. На 33-й хвилині гол забив нападаючий данців Ніклас Бендтнер, а перемогу скандинавській команді приніс удар Денніса Роммедаля на 61-й хвилині.

Матч Данія - Камерун став одним з найяскравіших на ЧС-2010. Команди завдали безліч ударів по воротах. Особливо часто атакували африканські футболісти, які, проте, не змогли добитися нічиєї, оскільки не зуміли реалізувати свої гольові можливості.

Після двох матчів у групі E збірна Нідерландів набрала шість очок і першою з усіх команд на ЧС-2010 гарантувала собі участь у плей-офф. Другого учасника 1 / 8 фіналу збірні Данії та Японії визначать в особистій зустрічі 24 червня. Данцям потрібно перемагати, в той час як японців влаштує нічия.

Що стосується збірної Камеруну, то вона незалежно від результату матчу з Голландією завершить боротьбу на турнірі після групового етапу.

ЧС-2010

ПАР

Груповий етап

Група E

Камерун - Данія - 1:2 (1:1, 0:1)

Голи: 1:0 - Ето'О (10), 1:1 - Бендтнер (33), 1:2 - Роммедаль (61).

КАМЕРУН: Хаміду, Мбія, Нкулу, Бассонг (Ідріссу, 73), Ассу-Екотто, А. Сонг, Ено (Макун, 46), Емана, Нжітап, Вебо (Абубакар, 79), Ето'О.

ДАНІЯ: Соренсен, Якобсен, Кьяєр, Аггер, Поульсен, Поульсен, Томассон (Поульсен, 86), Йоргенсен (Д. Йенсен, 46), Роммедаль, Гронкьяер (Каленберг, 66), Бендтнер.

Попередження: Бассонг (49), Мбія (76), Соренсен (86), Кьяєр (88).

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Перемога Данії вивела Нідерланди у плей-офф ЧС-2010 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути