субота, 19 червня 2010 10:30

ЧС-2010. Англія розписала "сухий" мир з Алжиром (ФОТО)
6

Фото: Фото: AFP

Збірна Англії зіграла внічию з командою Алжиру на чемпіонаті світу 2010 року з футболу, який проходить у ПАР. Англійці не змогли жодного разу вразити ворота суперника, і зустріч завершилася з рахунком 0:0. Таким чином, збірна Англії в двох стартових матчах ЧС-2010 набрала лише два очки.

Незважаючи на те, що англійці вважалися фаворитами матчу, гра пройшла в рівній боротьбі і практично без небезпечних моментів. Збірна Алжиру перевершила суперника по володінню м'ячем.

Раніше 18 червня збірні Словенії і США зіграли внічию (2:2). Після двох турів у словенців чотири очки, у американців і англійців - по два, у Алжиру - одне очко. В останньому турі Словенія зіграє з Англією, а США - з Алжиром.

Чемпіонат світу. Група C, другий тур

Англія - Алжир - 0:0

Англія: Джеймс, Террі, Е. Коул, Джонсон, Беррі (Крауч, 84), Джеррард, Лемпард, Каррагер, Леннон (Райт-Філліпс, 63), Хескі (Дефо, 74), Руні.

Алжир: Мболі, Бугерра, Бельхадж, Яхья, Йебда (Месба, 88), Згоден, Кадір, Алліш, Будебуз (Абдун, 74), Зіані (Гедіура, 80), Матмур.

За матеріалами Лента.ру, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Англія розписала "сухий" мир з Алжиром (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути